Boveda Humidizak 69% - 6 stuks - 60 gram

31,50 28,95

Excl. BTW: €23,93

Excl. BTW:
€23,93
Model:
35661-6
Merk:
Boveda
Bestellen

Omschrijving

De Boveda Humidipak 69% - 60 gram is een handig vochtregulerend product dat speciaal is ontworpen om de vochtigheidsniveaus van je waardevolle items te behouden. Of je nu een sigarenliefhebber bent die zijn collectie koestert, een cannabisgebruiker die de kwaliteit van zijn producten wil behouden, of een muzikant die zijn instrumenten beschermt, deze Humidipak biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing.

Deze specifieke Humidipak is geformuleerd met een vochtigheidsgraad van 69%. Dit vochtigheidsniveau is ideaal voor het bewaren van items zoals sigaren, cannabis en muziekinstrumenten, waarvoor een iets hogere vochtigheidsgraad gewenst is. Het zorgt voor een optimale balans tussen vocht en droogte, waardoor de smaak, structuur en kwaliteit van je items behouden blijven.

Net als andere Boveda Humidipaks maakt ook de 69% - 60 gram gebruik van een vochtregulerende gel ingesloten in een doorlaatbaar membraan. Dit membraan zorgt voor een geleidelijke afgifte of opname van vocht, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Hierdoor wordt een stabiele vochtigheidsgraad gehandhaafd zonder dat je ingewikkelde meetinstrumenten of procedures hoeft te gebruiken.

Het compacte formaat van de Boveda Humidipak 69% - 60 gram maakt het gemakkelijk om in verschillende opslagruimtes te plaatsen. Het weegt slechts 60 gram en past moeiteloos in sigarendozen, potjes, muziekkoffers en andere geschikte containers. Hierdoor kun je je waardevolle items veilig en beschermd houden, zelfs als je onderweg bent.

Een ander voordeel van de Boveda Humidipak is de langdurige werking. Met een levensduur van ongeveer 2 tot 4 maanden, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en de verzegelde ruimte, hoef je je geen zorgen te maken over frequente bijvulling. Dit bespaart tijd en moeite, en je kunt erop vertrouwen dat je items altijd worden beschermd.

De Boveda Humidipak 69% - 60 gram is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu je sigaren, cannabis, muziekinstrumenten, kruiden of andere waardevolle items wilt beschermen, dit product kan worden aangepast aan je specifieke behoeften. Het zorgt voor een stabiele vochtigheidsgraad en voorkomt schade door uitdroging.

Kortom, de Boveda Humidipak 69% - 60 gram biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het behoud van de optimale vochtigheid van je waardevolle items. Met zijn gemakkelijke werking, draagbare formaat en langdurige werking is het een must-have accessoire voor iedereen die de kwaliteit en versheid van zijn bezittingen wil waarborgen.

 

Aantal sigaren Aantal zakjes
   
0 - 50 2 - 3
51 - 100 3 - 4
101 - 150 4 - 5
   

Plaats ze los in de humidor of d.m.v. de houder


 

 

Beoordelingen (1)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder