Boveda Humidizak 72% - 6 stuks - 60 gram

31,50 28,95

Excl. BTW: €23,93

Excl. BTW:
€23,93
Model:
35672-6
Merk:
Boveda
Bestellen

Omschrijving

De Boveda Humidipak 72% - 60 gram is een vochtregulerend product dat speciaal is ontworpen om de vochtigheidsniveaus van je waardevolle items te behouden. Of je nu een sigarenliefhebber bent die zijn collectie wil beschermen, een cannabisgebruiker die de kwaliteit van zijn producten wil behouden, of een muzikant die zijn instrumenten beschermt, deze Humidipak biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing.

Met een vochtigheidsgraad van 72% is deze Humidipak ideaal voor het bewaren van items zoals sigaren, cannabis en houten muziekinstrumenten. Het zorgt voor een optimale vochtigheidsbalans, waardoor de smaak, structuur en kwaliteit van je items behouden blijven.

De werking van de Boveda Humidipak 72% - 60 gram is eenvoudig maar effectief. Het bevat een vochtregulerende gel die is ingekapseld in een doorlaatbaar membraan. Dit membraan zorgt voor een geleidelijke afgifte of opname van vocht, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Hierdoor wordt een stabiele vochtigheidsgraad gehandhaafd zonder dat je ingewikkelde meetinstrumenten of procedures hoeft te gebruiken.

Het compacte formaat van de Boveda Humidipak 72% - 60 gram maakt het gemakkelijk om het in verschillende opslagruimtes te plaatsen. Met een gewicht van slechts 60 gram past het moeiteloos in sigarendozen, potjes, koffers en andere geschikte containers. Hierdoor kun je je waardevolle items veilig en beschermd houden, zelfs onderweg.

Een belangrijk voordeel van de Boveda Humidipak is de langdurige werking. Met een levensduur van ongeveer 2 tot 4 maanden, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en de verzegelde ruimte, hoef je je geen zorgen te maken over frequente bijvulling. Dit bespaart tijd en moeite, en je kunt erop vertrouwen dat je items altijd worden beschermd.

De Boveda Humidipak 72% - 60 gram is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu je sigaren, cannabis, muziekinstrumenten, kruiden of andere waardevolle items wilt beschermen, dit product kan worden aangepast aan je specifieke behoeften. Het zorgt voor een stabiele vochtigheidsgraad en voorkomt schade door uitdroging.

Kortom, de Boveda Humidipak 72% - 60 gram biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het behoud van de optimale vochtigheid van je waardevolle items. Met zijn gemakkelijke werking, draagbare formaat en langdurige werking is het een must-have accessoire voor iedereen die de kwaliteit en versheid van zijn bezittingen wil waarborgen

 

Aantal sigaren Aantal zakjes
   
0 - 50 2 - 3
51 - 100 3 - 4
101 - 150 4 - 5
   

Plaats ze los in de humidor of d.m.v. de houder


 

Beoordelingen (1)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder