Boveda Humidizak 65% - 6 stuks - 60 gram

31,50 28,95

Excl. BTW: €23,93

Excl. BTW:
€23,93
Model:
35665-6
Merk:
Boveda

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De Boveda Humidipak 65% - 60 gram is een handig vochtregulerend product dat speciaal is ontworpen om de vochtigheidsniveaus van je waardevolle items te behouden. Of je nu een muziekliefhebber bent die zijn instrumenten beschermt, een sigarenkenner die zijn collectie koestert, of een cannabisgebruiker die de versheid van zijn producten wil behouden, deze Humidipak biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing.

Deze specifieke Humidipak is geformuleerd met een vochtigheidsgraad van 65%. Dit vochtigheidsniveau is ideaal voor het bewaren van items zoals sigaren, cannabis, houten muziekinstrumenten en andere producten die gevoelig zijn voor uitdroging of overmatige vochtigheid. Het zorgt voor een optimale balans tussen vocht en droogte, waardoor de smaak, structuur en kwaliteit van je items behouden blijven.

De werking van de Boveda Humidipak is eenvoudig maar effectief. Het bevat een vochtregulerende gel die is ingekapseld in een doorlaatbaar membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat het vocht gelijkmatig wordt afgegeven of geabsorbeerd, afhankelijk van de omgevingscondities. Je hoeft geen ingewikkelde apparaten of metingen te gebruiken. Plaats gewoon de Humidipak in je opslagcontainer of -ruimte, en het zal automatisch de vochtigheid op het gewenste niveau houden.

Wat de Boveda Humidipak 65% - 60 gram ook handig maakt, is de compacte en draagbare grootte. Met een gewicht van 60 gram is het gemakkelijk mee te nemen en past het perfect in kleine opslagcontainers, sigarendozen, muziekkoffers en andere geschikte ruimtes. Hierdoor kun je je waardevolle items veilig en beschermd houden, zelfs onderweg.

Een ander voordeel van de Boveda Humidipak is de langdurige werking. Met een levensduur van ongeveer 2 tot 4 maanden, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en de verzegelde ruimte, hoef je je geen zorgen te maken over frequente bijvulling. Dit bespaart tijd en moeite, en je kunt erop vertrouwen dat je items altijd worden beschermd.

De Boveda Humidipak 65% - 60 gram is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Of je nu je sigaren, cannabis, muziekinstrumenten, kruiden of andere waardevolle items wilt beschermen, dit product kan worden aangepast aan je specifieke behoeften. Het zorgt voor een stabiele vochtigheidsgraad en voorkomt schade door uitdroging of overmatige vochtigheid.

Kortom, de Boveda Humidipak 65% - 60 gram biedt een handige en betrouwbare oplossing voor het behoud van de optimale vochtigheid van je waardevolle items. Met zijn eenvoudige werking, draagbare formaat en langdurige werking is het een must-have accessoire voor iedereen die de kwaliteit en versheid van zijn bezittingen wil waarborgen.

 

Aantal sigaren Aantal zakjes
   
0 - 50 2 - 3
51 - 100 3 - 4
101 - 150 4 - 5
   

Plaats ze los in de humidor of d.m.v. de houder


 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder