Boveda Humidizak 84% - 60 gram

5,25

Excl. BTW: €4,34

Excl. BTW:
€4,34
Model:
35684
Merk:
Boveda

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De Boveda Humidipak 84% - 60 gram is een krachtig vochtregulerend product dat is ontworpen om de vochtigheidsniveaus van je waardevolle items te beheersen. Of je nu een sigarenliefhebber bent die zijn collectie wil koesteren, een cannabisgebruiker die de kwaliteit van zijn producten wil behouden, of een muzikant die zijn instrumenten beschermt, deze Humidipak biedt een betrouwbare oplossing.

Met een vochtigheidsgraad van 84% is deze Humidipak speciaal bedoeld voor bepaalde toepassingen waarbij een hogere vochtigheidsgraad gewenst is. Het kan bijvoorbeeld nuttig zijn bij het genezen of opslaan van bepaalde tabaksproducten of bij het bewaren van sommige muziekinstrumenten onder specifieke omstandigheden.

De werking van de Boveda Humidipak 84% - 60 gram is vergelijkbaar met andere varianten. Het bevat een vochtregulerende gel die in een doorlaatbaar membraan is ingekapseld. Dit membraan reguleert de vochtigheid door geleidelijk vocht af te geven of op te nemen, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Hierdoor wordt een stabiele vochtigheidsgraad gehandhaafd zonder dat je complexe meetapparatuur of procedures hoeft te gebruiken.

De compacte omvang van de Boveda Humidipak 84% - 60 gram maakt het gemakkelijk om te plaatsen in verschillende opslagruimtes. Met een gewicht van slechts 60 gram past het moeiteloos in sigarendozen, potjes, koffers en andere geschikte containers. Hierdoor kun je je waardevolle items veilig en beschermd houden, zelfs als je onderweg bent.

Een ander voordeel van de Boveda Humidipak is de langdurige werking. Met een levensduur van ongeveer 2 tot 4 maanden, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en de afgesloten ruimte, hoef je je geen zorgen te maken over frequente bijvulling. Dit bespaart tijd en moeite, en je kunt erop vertrouwen dat je items altijd worden beschermd.

Let op: de Boveda Humidipak 84% - 60 gram is specifiek bedoeld voor bepaalde toepassingen en is mogelijk niet geschikt voor algemeen gebruik. Het is belangrijk om de juiste vochtigheidsgraad te kennen en ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor de items die je wilt bewaren. Raadpleeg altijd de aanbevelingen en richtlijnen van de fabrikant voor het juiste gebruik van de Humidipak.

Kortom, de Boveda Humidipak 84% - 60 gram biedt een betrouwbare oplossing voor het beheersen van de vochtigheidsgraad van specifieke items. Met zijn eenvoudige werking, draagbare formaat en langdurige werking is het een handig hulpmiddel voor iedereen die de kwaliteit en conditie van zijn waardevolle bezittingen wil behouden.

 

Aantal sigaren Aantal zakjes
   
0 - 50 2 - 3
51 - 100 3 - 4
101 - 150 4 - 5
   

Plaats ze los in de humidor of d.m.v. de houder


 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder