Boveda Mini Humidizak 58% - 10 pak (8 gram)

18,95

Excl. BTW: €15,66

Excl. BTW:
€15,66
Model:
35669-3
Merk:
Boveda

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De perfecte bevochtigings zakjes voor in o.a. je travel humidor en kleine verpakkingen of humidors

De Boveda Mini Humidipak 58% is een uitstekend vochtregulerend product dat speciaal is ontworpen om de vochtigheidsgraad van je waardevolle items te behouden. Met dit pakket van 10 individuele pakjes, elk met een gewicht van 8 gram, kun je gemakkelijk en effectief de vochtigheid van je opgeslagen goederen optimaliseren.

De vochtigheidsgraad van 58% is ideaal voor bepaalde toepassingen waarbij een iets hogere luchtvochtigheid gewenst is. Of je nu een sigarenliefhebber bent die zijn sigaren op hun best wil houden, een muzikant die zijn instrumenten in topconditie wil bewaren, of een cannabisgebruiker die de kwaliteit van zijn producten wil behouden, deze Mini Humidipak biedt een betrouwbare oplossing.

De werking van de Boveda Mini Humidipak is gebaseerd op een gepatenteerde technologie. Elk pakje bevat een vochtregulerende gel die in een doorlaatbaar membraan is ingekapseld. Dit membraan zorgt ervoor dat vocht wordt afgegeven of opgenomen, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Hierdoor wordt een stabiele vochtigheidsgraad van 69% gehandhaafd, wat optimaal is voor het behoud van de kwaliteit van je items.

De Mini Humidipakken zijn compact en handig, waardoor ze gemakkelijk in verschillende opslagcontainers of verpakkingen passen. Of je nu je sigaren bewaart in een humidor, je muziekinstrumenten opslaat in een koffer, of je cannabisproducten bewaart in een potje, je kunt eenvoudig een Mini Humidipak toevoegen om de vochtigheid te reguleren.

Een groot voordeel van de Boveda Mini Humidipak is de langdurige werking. Dit betekent dat je minder vaak pakjes hoeft te vervangen, wat handig en kosteneffectief is.

Het gebruik van de Boveda Mini Humidipak 58% is eenvoudig en onderhoudsvrij. Plaats gewoon een pakje bij je items en laat het zijn werk doen. Er is geen gedoe met bijvullen, geen behoefte aan complexe vochtigheidsmetingen of aanpassingen. Het pakje zorgt automatisch voor de juiste vochtigheidsgraad, waardoor jij je kunt concentreren op het genieten van je waardevolle items.

Kortom, de Boveda Mini Humidipak 58% is een uitstekende keuze voor het reguleren van de vochtigheidsgraad van je waardevolle bezittingen. Met zijn betrouwbare werking, compacte formaat en langdurige effectiviteit zorgt het ervoor dat je items altijd in optimale staat blijven, ongeacht de omgevingsomstandigheden.

 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder