Boveda Mini Humidizak 62% - 10 pak - Wiet bevochtiging (8 gram)

18,95

Excl. BTW: €15,66

Excl. BTW:
€15,66
Model:
35669-2
Merk:
Boveda

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De perfecte bevochtigings zakjes voor in o.a. je travel humidor en kleine verpakkingen of humidors

 

De Boveda Mini Humidipak 62% is een handig vochtregulerend product dat speciaal is ontworpen voor het bevochtigen van je wiet. Met dit pakket van 10 individuele pakjes van elk 8 gram kun je gemakkelijk en effectief de vochtigheidsgraad van je wiet behouden en optimaliseren.

Het belang van de juiste vochtigheidsgraad voor wiet mag niet worden onderschat. Een te droge omgeving kan leiden tot verlies van smaak, aroma en potentie, terwijl een te vochtige omgeving schimmel- en schimmelproblemen kan veroorzaken. Met de Boveda Mini Humidipak 62% kun je de ideale vochtigheidsgraad bereiken en behouden, namelijk 62%. Dit niveau zorgt voor een perfecte balans tussen behoud van smaak en textuur, terwijl het tegelijkertijd het risico op schimmelvorming vermindert.

De werking van de Boveda Mini Humidipak is eenvoudig maar uiterst effectief. Elk individueel pakje bevat een vochtregulerende gel die is ingekapseld in een doorlaatbaar membraan. Dit membraan laat vocht door of neemt het op, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Hierdoor blijft de vochtigheidsgraad constant en stabiel in de gewenste zone.

De Mini Humidipakken zijn compact en handig, waardoor ze gemakkelijk in elke opslagcontainer of -verpakking kunnen worden geplaatst. Of je nu je wiet in een glazen pot, een luchtdichte zak of een ander type container bewaart, je kunt eenvoudig een Mini Humidipak toevoegen om de vochtigheid te reguleren. Dit maakt het ideaal voor zowel thuisgebruik als onderweg.

Een groot voordeel van de Boveda Mini Humidipak is de langdurige werking. Dit betekent dat je minder vaak pakjes hoeft te vervangen, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor het bevochtigen van je wiet.

Het gebruik van de Boveda Mini Humidipak 62% is eenvoudig. Je hoeft alleen maar een pakje toe te voegen aan je wietopslagcontainer en het zijn werk te laten doen. Er is geen onderhoud, bijvulling of complexe procedures nodig. Het pakje zorgt automatisch voor de juiste vochtigheidsgraad, waardoor jij je kunt concentreren op het genieten van je wiet.

Kortom, de Boveda Mini Humidipak 62% is de ideale keuze voor het bevochtigen van je wiet. Met de juiste vochtigheidsgraad van 62% blijft je wiet vers, smaakvol en potent, terwijl het risico op schimmelvorming wordt verminderd. Met de compacte en handige Mini Humidipakken is het gemakkelijk om de vochtigheid van je wiet te reguleren, waar je ook bent. Voeg gewoon een pakje toe aan je opslagcontainer en geniet van de perfecte conditie van je wiet.

 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder