Boveda Humidizak 62% - 6 stuks - 67 gram

41,70 36,95

Excl. BTW: €30,54

Excl. BTW:
€30,54
Model:
35662-6
Merk:
Boveda

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De Boveda Humidipak 62% - 67 gram is een handig en effectief vochtregulerend product dat speciaal is ontworpen voor het behoud van de optimale vochtigheidsniveaus in een verscheidenheid aan omgevingen. Of je nu een sigaar-, cannabis- of muziekliefhebber bent, dit product biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing om de kwaliteit en versheid van je waardevolle items te behouden.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Boveda Humidipak is de 62% vochtigheidsgraad. Deze specifieke vochtigheidsgraad is ideaal voor het bewaren van sigaren, cannabis en andere producten die gevoelig zijn voor vochtverlies of -absorptie. Het zorgt voor een perfecte balans tussen vochtigheid en droogte, waardoor de smaak, textuur en aroma van je waardevolle items behouden blijven.

Het gebruik van de Boveda Humidipak is eenvoudig. Het pakket bevat een vochtregulerende gel die is ingesloten in een doorlaatbaar membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat het vocht gelijkmatig wordt afgegeven of geabsorbeerd, afhankelijk van de omgeving waarin het wordt geplaatst. Je hoeft geen ingewikkelde meetinstrumenten of bijvulprocedures te gebruiken. Plaats eenvoudigweg het Boveda-pakket in de opslagcontainer of -ruimte, en het reguleert automatisch de vochtigheid naar het gewenste niveau.

Een ander voordeel van de Boveda Humidipak is de langdurige werking. De 67 gram verpakking is ontworpen om een constante vochtigheidsgraad te behouden gedurende een langere periode, meestal rond de 2-4 maanden, afhankelijk van de omstandigheden en de verzegelde omgeving. Dit betekent dat je minder vaak hoeft bij te vullen en dat je je waardevolle items met gemoedsrust kunt bewaren.

Bovendien is de Boveda Humidipak een veelzijdig product dat kan worden gebruikt in verschillende omgevingen en toepassingen. Of je nu je sigaren, cannabis, muziekinstrumenten, voedsel of andere waardevolle items wilt beschermen, dit product kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Het is verkrijgbaar in verschillende vochtigheidsniveaus, variërend van 32% tot 84%, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de vereisten van je items.

Het gebruik van de Boveda Humidipak biedt ook gemoedsrust. Je kunt erop vertrouwen dat je waardevolle items worden beschermd tegen uitdroging, schimmelgroei en kwaliteitsverlies als gevolg van schommelingen in vochtigheidsniveaus. Dit is vooral belangrijk voor items met een hoge waarde of items waarvan de kwaliteit afhankelijk is van de juiste vochtigheidsgraad.

Kortom, de Boveda Humidipak 62% - 67 gram is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product dat een optimale vochtigheidsregeling biedt voor een breed scala aan waardevolle items. Met zijn langdurige werking en veelzijdigheid is het een essentieel hulpmiddel voor iedereen die de kwaliteit en versheid van zijn bezittingen wil behouden.

 

Aantal sigaren Aantal zakjes
   
0 - 50 2 - 3
51 - 100 3 - 4
101 - 150 4 - 5
   

Plaats ze los in de humidor of d.m.v. de houder


 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder